Smart teknologi: Styr hjemmet fra din tablet

styr dit smart home med en tablet
Tænd for varmen, sluk for lysene eller hold øje med huset, når du ikke er hjemme – alt sammen fra din tablet! Hvorfor ikke bruge din telefon? Det kan du selvfølgelig også, men nogle gange kan en større skærm være en bedre løsning, hvis det blandt andet omfatter noget videorelateret, som f.eks. et smart sikkerhedskamera-feed, eller noget med masser af detaljer såsom smart termostat.

Hvad er et smart hjem?

Lad os tage et par skridt tilbage. Hvis du ikke allerede ved det, er smart home tech - apparater eller enheder, der opretter forbindelse til internettet. Vaskemaskiner og køleskabe, termostater, pærer, sikkerhedskameraer og støvsugere kan alle være smarte anno 2021.

Ved at forbinde disse ting til internettet kan vi gøre og kontrollere alle mulige ting, uanset om vi er hjemme eller ej. Dybest set kan du styre hele dit hjems teknologi fra din tablet eller smartphone.

Du kan styre de fleste smarte teknologier ved hjælp af apps på din tablet - uanset om du sidder solidt plantet i sofaen, soler dig selv på stranden i Spanien eller sidder på dit arbejde.

Læste du også: Ny Smart Home standard på vej?


Hvad kan smarte hjemmeapps på min tablet gøre for mig?

- Tænd for varmen på vej hjem fra arbejde.

- Ser du en film, kan du dæmpe lysene uden at forlade sofaen

- Bliv underrettet, når børnene kommer hjem fra skolen - selvom du stadig er på arbejde

- Kontroller, om babyen sover ovenpå uden at forlade sofaen

Listen er næsten uendelig, og efterhånden sætter kun fantasien grænsen.

Du kan blandt andet bruge en Nest Learning Thermostat som en almindelig termostat og styre opvarmningstiderne via din smartphone, tablet eller computer.

l_10141089_005 (1).jpg

Men i modsætning til en almindelig termostat kan du tænde eller slukke for din opvarmning, selv når du ikke er hjemme. Og du kan også justere varmeprogrammet, hvis du glemte at gøre det, før du rejste på ferie.

Læs også: AirPods Max vs AirPods Pro: Hvad skal du vælge?

Hvis det ikke er nok, kan din smarte termostat også spare dig penge. For eksempel kan du i Nest-appen kontrollere dit daglige energiforbrug eller tjekke den månedlige rapport for at danne dig et bedre overblik. Ved at sætte sig ind i resultaterne, kan du se, hvilke tidspunkter du bruger mest energi og spotte muligheder for at spare på forbruget. Og når termostaten registrerer, at du er forladt huset, går den automatisk i Eco-tilstand.

Med Philips Hue smarte pærer kan du styre belysningen i alle rum i huset fra en app. Vil du have lyset tændt, når du kommer hjem? Eller glemte du at slå dem fra, inden du gik? Intet problem. Log på appen, og juster indstillingerne på dine Hue smarte pærer efter dine ønsker.

gaming_screen_sync_philips_hue.jpg

Her stopper festen ikke. Der er over 16 millioner forskellige farveindstillinger, så du kan finde den rigtige belysning til enhver stemning. Opret et program, og med et enkelt tryk har du den rigtige atmosfære til at se en film, spise en romantisk middag med fruen eller et afdæmpet lys, når du skal arbejde. Du kan endda synkronisere dem med dine ynglings serier eller ynglings musik, så lysene reagerer på rytmen.

smart_home_led_lys_philips_hue.jpg

Du har mulighed for at tilslutte op til 50 pærer - helt trådløst! Hue-pærer er designet til at holde 20 år.

Læste du også: RGB Gaming med Philips Hue

Et trådløst kamera, der registrerer, når der registreres bevægelse eller støj i dit hjem og sender underretninger til din tablet – eller som babyovervågning.

En smart kamera giver dig mulighed for at se et live feed 24/7, så du altid kan holde øje med dit hjem – også når du tager på ferie.

Du kan indstille de fleste smart kameraer til at afgive en alarm direkte til din telefon, hvis den registrerer en lyd eller bevægelse.

Mange modeller streamer i 1080p HD, så selv billedkvaliteten er der tænkt på. Og nævnte vi mikrofonen? Du kan også kommunikere med alle i rummet ved hjælp af kameraet.

Herover har vi kun nævnt få af mange muligheder, og markedet er i rivende udvikling.

Vores partnere