OnePlus Watch dropper brugen af Googles Wear OS

logo nov 2020 oneplus watch
Jungletrommer har gennem flere år omtalt OnePlus arbejder på et smartwatch, men projektet er dagsdato aldrig blevet realiseret. Nu viser nye informationer, at beviserne for OnePlus Watch rent faktisk eksisterer, er større end nogensinde før. De samme informationer omtaler, at et OnePlus Watch snart rammer markedet. Til stor overraskelse bruger det kommende OnePlus Watch ikke Googles Wear OS platform.

Max J, en ret pålidelig OnePlus leaker, hævder, at OnePlus Watch ikke bruger Wear OS, og det kommer som lidt af et chok i betragtning af virksomhedens tætte bånd til Google og Android platformen.

Generelt er Wear OS de facto-platformen for smartwatch-producenter, der ikke har ressourcerne til at skabe deres egen bærbare platform fra bunden. Mærker som Fossil og Mobvoi er mest er blandt de faste aktører for brug af Wear OS, men selv Oppo bruger det i regioner uden for Kina.

Max Jambor.JPG

Så hvad er planen for OnePlus Watch? Lige nu er vi helt usikre, men det synes klart, at produktet stadig vil parre sig sammen med virksomhedens Android-smartphones, men uden Wear OS har vi overhovedet ingen indikation for, hvilken slags operativsystem OnePlus bruger på deres første smartwatch. Oppo og Xiaomi har før brugt Android-pendanter, og Huawei bruger også et barebones-operativsystem til deres populære bærbare enheder.

OnePlus Watch forventes i øjeblikket at blive frigivet engang næste år.


Mere om OnePlus:

OnePlus frigiver Cyberpunk-mobil

OnePlus 8T er nu i handlen

OnePlus 8T er officiel med 65W Warp Charge 

Source & Image credit:

OnePlus, Max J