Samsung Galaxy Fold lanceres i Europa 18 september

Samsung Fold ifa 2019
Koreanerne kan få telefonen i dag, mens USA må acceptere en tur på ventelisten.


Efter sit første forsøg på en lancering, der løb ud i sandet i foråret, er Samsung Galaxy Fold klar til at prøve igen. Samsung Galaxy Fold er klar til lancering nu og er officiel tilgængelig fra 6. september i Sydkorea. Ved IFA 2019 i Tyskland afslørede Samsung også, at enheden rammer Frankrig, Tyskland, Storbritannien og Singapore den 18. september i første batch.

I Korea er kun Galaxy Fold 5G 512GB modellen tilgængelig, mens distributører som SK Telecom og LG U +, åbner for-salg i dag, før enhederne endelig kan leveres fredag. Af endnu ikke kendte årsager vil Samsung Galaxy Fold kun være 5G Ready "på udvalgte markeder", mens andre kun har en LTE kompatibel version i sigte.


Prisen på Galaxy Fold er $2,000 US, og tilbydes et Fold Advantage + program, der lover at dække 70 procent af udgifterne til reparation af skærme, en gang om året. I marts florerede der rygter om et program, der skulle tilbyde udskiftninger af skærmen, hvis synlig skader ville opstå på tværs af skærmen, og det ser ud til, at Advantage + -programmet er det, Samsung har besluttet at gå i retning af.

En annoncering mod det amerikanske afslører, at de kan forvente enheden "i de kommende uger" i to farver - Cosmos Black og Space Silver - men nævner ikke noget om udskiftning af 5G eller skærm.

I et træk, der kan hjælpe med at retfærdiggøre sin næsten $ 2.000 detailpris, tilføjer det nye Premiere Service 24/7 direkte adgang til Samsung eksperter for en unik tilpasset vejledning og support via telefonen" Samsung lover tilmed at hjælpe dig med at indstille Galaxy Fold første gang med en en-til-en-session designet til at fremhæve dens specielle features.

Den frigivne specifikationsliste viser den lanceres med Android 9 Pie i stedet for det netop frigivne Android 10 OS, der indeholder nye Google optimeringer, der er lavet til netop konvertible enheder. Som afsløret i juli er den fleksible telefon blevet re-designet for at afbøde problemer, der blev fundet i forbindelse med den oprindelige lanceringsdato.

Blandt andet har Samsung integreret et beskyttelseslag på tværs af telefonens 7,3 tommers Infinity Flex-skærm, og re-designet telefonens hængsler, der ifølge Samsung, holder snavs ude og ligeledes føjet nogle ekstra metallag til for at forstærke alt.

Vi opdaterer under IFA, hvis nye informationer støder til.


Kilde & Image credit:
Samsung