Varsler prisstigninger på Disney+

Disney+ hæver prisen marts 2021
Disney + har ramt en imponerende milepæl på 137 millioner abonnenter over hele verden. I betragtning af at Netflix har rundet 200 millioner, og de har været i dette game i mere end et årti, er det rimeligt at kalde Disneys streamingtjeneste en imponerende succes. Men snart hæver Disney+ prisen på deres service, så det kommer til at koste lidt mere for at få din ugentlige dosis af Marvel, Star Wars og Disney-prinsesser.

Fra og med fredag den 26. marts hæver Disney + sin månedlige abonnementspris i USA fra $ 6,99 til $ 7,99. Dermed forventes ligeledes en prisstigning på streamingtjenestens andre markeder.

Læs også Netflix: 200 millioner betalte abonnenter i 2020


Hvorfor stiger prisen?

Disney har ikke afgivet en officiel erklæring om, hvorfor de hæver prisen på sin abonnementstjeneste. Stigningen skyldes dog sandsynligvis, at Disney tilføjer meget mere indhold til platformen, og virksomheden kan have brug for en lille prisforhøjelse for at holde dens drift rentabel.

I februar tilføjede Disney Disney + Star til sin tjeneste. Dette fordoblede mængden af indhold på Disney + uden yderligere omkostninger til dit abonnement; i det mindste på daværende tidspunkt.

Læste du også: Guide: Streamingtjenester i 2021

Nu ser det ud til, at Disney hæver abonnementsgebyret for at matche indholdet og omkostningerne, der følger med Star. Underholdningsgiganten bliver dog nødt til at imødekomme sin brugerbase, der nu betaler mere for indhold, de potentielt ikke er interesseret i at se.

Lidt flere penge for meget mere indhold

Disney hæver prisen på sin Disney + tjeneste førstkommende fredag. Med Disney + Star, der debuterer på tjenesten, får du nu meget mere indhold til dit månedlige abonnement på tjenesten.

Desværre vil børn, der bruger Disney +, finde, at nogle titler tilsyneladende er forsvundet fra deres bibliotek. Dette skyldes, at Disney fjernede et par film, herunder The Jungle Book og Peter Pan.

Vi forventer prisen på dansk jord følger med.

Læs vores guide til: Sådan installerer du Netflix på dit TV

 

Source & Image credit:

Disney

Vores partnere