Microsoft Office Lens: Nyt navn og nye funktioner

unnamed
En forbedret scanningsfunktioner og intelligente handlinger er på vej sammen med et nyt navn til Office Lens. Microsoft omdøber sin Office Lens-app. Fremover vil appen være kendt som Microsoft Lens.

Ud over det nye navn udruller Microsoft flere nye funktioner til appen, herunder en forbedret scanningsfunktionalitet, muligheden for at tilføje filtre til billeder og muligheden for at scanne op til 100 sider som PDF-filer eller billeder. Appen får også nye intelligente handlinger, herunder billede til tekst, billede til tabel, billede til kontakt, en forbedret reader og QR-kodescanning.

I første omgang frigives de nye funktioner til Android og kommer derefter til iOS i de kommende måneder. Microsoft skitserer de kommende funktioner og appens navneændring i et Tech Community-indlæg.

Den nye scanningsoptimering til Microsoft Lens giver dig mulighed for at re-order sider, redigere scannede PDF-filer og anvende filtre på alle billeder i et dokument. Det giver dig også mulighed for at scanne op til 100 sider som billeder eller PDF-filer og skifte mellem lokale og cloudplaceringer for at gemme filer.

Microsoft Lens styrer kameraet i Microsoft 365-mobilapps, herunder Teams, OneDrive, Outlook og Office. Som et resultat har kamerafunktionen i disse apps også fået forbedringer.


Relaterede artikler:

Sådan bruges Google Drev

Sådan afinstalleres Meet Now fra Windows 10

Sådan tjekker du hvilke data Google gemmer om dig


Source 6 Image credit:

Microsoft

 

 

Vores partnere