Netflix Android-app opdateres med forbedret lyd

Netflix Android app forbedret lyd
Et af problemerne med at lytte til lyd på vores smartphones er, at det ikke er lige så godt sammenlignet med dedikerede højttalere eller endda et ordentligt sæt hovedtelefoner. Dette skyldes, at højttalere på vores smartphones er små og i betragtning af størrelsen på vores telefoner, efterlader det ikke meget plads til at vibrere, hvilket igen påvirker den generelle lydkvalitet.

Dette betyder dog ikke, at de er decideret dårlige. Smartphone højttalere er kommet langt gennem de senere år, og nu ser det ser ud til, at Netflix hjælper med at forbedre den front. Virksomheden har for nylig annonceret en opdatering til sin Android-app, hvor appen nu understøtter streaming af lyd i xHE-AAC. Dette betyder, at brugerne skal kunne forvente meget bedre lydkvalitet fra deres højttalere end tidligere.

Netflix hævder, at dette nye tiltag vil skabe "Studio Quality" lyd, der er mere ensartet over hele linjen, hvilket betyder, at den nu bliver skalerbar med områder som din tilslutningsmulighed (som at tilbyde bedre kvalitet, når du er tilsluttet et hurtigt netværk),

Opdateringen kræver, at brugerne ejer en Android-telefon med Android 9.0 eller nyere. Vi er endnu ikke sikre på, hvor stor en ændring dette vil være i den virkelige verden, men hvis du har tendens til at se Netflix på din telefon mere end på dit tv eller din computer, kan det måske være en forbedring for dig.


Relaterede artikler:

Netflix bekræfter Shuffle Play til alle i 2021

Netflix: 200 millioner betalte abonnenter i 2020

Google Play Butik: Begynderguide


Source & Image credit:

Netflix

Vores partnere