Sådan får du Windows 10 Sun Valley-ikoner

New Windows 10 april
Det er faktisk muligt at få Windows 10 Sun Valley-ikoner uden at blive en del af Microsofts Insider program, og i denne artikel viser vi dig hvordan.

Microsoft planlægger en visuel opdatering til Windows 10 i anden halvdel af 2021. Den såkaldte "Sun Valley" opdatering er allerede i test via Windows 10 Insiders, og det seneste build bragte et antal redesignede mappeikoner med sig med udgangspunkt i Fluent Design-konceptet.

Pictures-Folder@2x.png

Hvis du gerne vil have fingrene i disse ikoner lige nu, kan du selvfølgelig vælge at blive en del af Insider-programmet, men det anbefaler vi på ingen måde på den computer, som du bruge ri hverdagen, til job, gaming med videre, da det vil betyde hyppige installationer af eksperimentel software.

Læste du også: Sådan tilmelder du dig til Windows Insider ringen

Der er dog en sikker og nem måde hvorpå du jab få ikonerne uden at køre et beta-operativsystem. Redaktionen hos MSFTNext har ekstraheret ikonerne fra Shell32 og Imageres og gjort dem tilgængelige til download, så du kan nu nemt downloade ikonerne og bruge dem til at tilpasse dine mapper.


Sådan ændres ikonets udseende: 

- Download og udpak ikonet.

- Højreklik på den genvej, du vil ændre

- Vælg Egenskaber

- Vælg ikonet for ændring.

 - Gå til den placering, hvor du udpakkende ikon-sættet, og vælg det ikon, du vil bruge.

how-to-change-icon-2048x1189.jpg

Source: HTNovo

Ikke alle applikationer og mapper kan have alternative ikoner, men genveje kan let ændres.

Find downloads på MSFTNext her.


Source & Image credit:

HTNovo.

 

Vores partnere