DOOM 64 kommer til Nintendo Switch i november

doom-eternal-2
Hvis du elsker at spille gamle og klassiske computerspil, har Nintendo og Bethesda muligvis nogle nyheder, der kan gøre dig meget glad.


I en tweet fra den officielle DOOM konto er det blevet afsløret, at DOOM 64 lanceres på Nintendo Switch konsollen i november, eller for at være mere specifik, den 22. november.

I tilfælde af at du ikke er bekendt med DOOM 64, er dette en titel, der oprindeligt blev udgivet i 1997 til Nintendo 64 konsollen. Det var ikke tale om en portering af spillet, men snarere en efterfølger. Det er nu 22 år siden, og om dette muligvis er årsagen bag lanceringsdatoen, den 22. november, skal være usagt.

doom_64_lanceres_i_november_2019.JPG

Som forventet får spillet en mindre visuel opgradering, hvor det nu kan spilles i en højere opløsning end tidligere. Der vil også være understøttelse af widescreen grafik, som i vores optik vil fjerne lidt af den old school fornemmelse.

Bethesda har vist en stigende støtte til Nintendo Switch platformen lige siden Skyrim blev teaset første gang under konsolens lancering. Virksomheden har siden lanceret og annonceret nye spil til konsollen, såsom DOOM Eternal, The Elder Scrolls: Blades og Fallout Shelter, for blot at nævne nogle få.

Kilde & Image credit:
Bethesda