FIFA 20 har mere end 10 millioner spillere

FIFA-20-6-672x372
FIFA 20 har nu mere end 10 millioner spillere og VOLTA FOOTBALL mode er den næst mest populære mode.


Mens FIFA 20 føles som et re-skin af FIFA 19 (med tilføjelsen af VOLTA-mode), har EA Sports annonceret, at spillet nu har over 10 millioner spillere globalt. Dette betyder dybest set, at det tog EA omkring to-tre uger at ramme denne imponerende milepæl.

For at fejre det, vil spillere, der kommer ind i spillet inden den 17. oktober, modtage 8.000 VOLTA-Mønter til at kunne tilpasse deres avatar og udtrykke deres egen stil med nyligt tilgængelige genstande i det nyeste VOLTA Drop. Derudover kan spillerne også deltage i et nyt VOLTA FOTBALL Squad Building Challenge-puzzle for at få in-game rewards.

FIFA 20 spillerne har også afviklet over 450 millioner spillede kampe, med 1,2 milliarder mål scoret på tværs af alle modes i spillet. Derudover ser FIFA Ultimate Team flere spillere end nogensinde i de første tre uger siden lanceringen, med over 272 millioner FUT-spil, afviklet til dato. Derudover er der blevet spillet mere end 138 millioner kampe i Division Rivals, med spillere, der reklamerer for sejre i FUT Champions Weekend League for at blive FUT Champions Verified og cementere deres plads på EA SPORTS FIFA 20 Global Series Rankings på vejen til FIFA eWorld Cup.

Sidst men ikke mindst har VOLTA FOOTBALL hævdet sin plads som det næst mest populære mode i FIFA 20. Spillerne har oprettet over 5 millioner avatarer til dato.


Kilde & Image credit:
EA