Officiel Red Dead Redemption 2 4K/60fps PC trailer

Red-Dead-Redemption-2-PC-2-4K-trailer
Rockstar har udgivet den officielle PC trailer til Red Dead Redemption 2. Denne trailer giver dig et glimt af spillets visuals, der afviklet i 4K og med 60fps. Så lækkert ser Red Dead Redemption 2 fra Rockstar ud i 4K/60 fps.


Red Dead Redemption 2 til PC bringer den episke historie om Arthur Morgan og Van der Linde-banden til live på betagende nye måder - uden mangel på blændende tekniske forbedringer, der leverer en endnu mere fordybende oplevelse end tidligere set.

Disse inkluderer bedre navigation, belysning af højere kvalitet af omgivelserne, forbedret dag- og natbelysning, forbedret visuels af spor i sneen med videre.

Desuden vil spillet have forbedrede refleksioner og skygger. Selv træerne og græsset i spillet, har fået en grafisk overhaling til det bedre, og det samme gør sig gældende for pelsstrukturer, som tilføjes ekstra realisme.

Det er også værd at bemærke, at pc-versionen vil tilbyde HDR-support såvel som 4K (og højere) opløsninger. Spillet understøtter også konfigurationer med flere skærme, widescreen-konfigurationer, hurtigere billedhastigheder og mere.

Red Dead Redemption 2 kommer til pc'en den 5. november.

Nyd den smukke video herunder.


Kilde & Image credit:
Rockstar