RYGTE: Nye GTA VI detaljer hævder der bliver tale om næste-gen konsol eksklusivitet

2019-07-01-image-10
Ud over de nye rygter om GTA VI forbeholdes next-gen konsol, vil spillet bygges op omkring Netflix's populære Narcos serie.

Nu vi kender udgivelsesdato for Cyberpunk 2077, er opmærksomheden vendt tilbage til det mest hypet computerspil i nyere tid: Grand Theft Auto VI. Nu er der kommet nye rygter til om næste episode af den populære franchise, herunder at den vil være eksklusiv forbeholdt til næste generation af konsoller.

Listen over påståede informationer kommer fra Reddit brugeren JackOLantern1982, der hævder at de stammer fra "to venner, der er skulle være ret pålidelige og har arbejdet for steder som Kotaku og PC Gamer." Redditoren tilføjer, at han har en nær ven, der arbejder for Rockstar, og mens denne person naturligvis ikke vil bekræfte detaljerne, nægter han heller ikke.

Derfor anbefaler vi en sund portion fornuft, så længe der er tale om rygter.

Nogle af de opmærksomhedskrævende påstande er, at GTA VI kun kommer på PS5 og Project Scarlett maskiner, og dermed ikke den nuværende PS4 / Xbox One. Andre rygter fra sidste år omtalte, at spillet ikke ville komme nær et release indtil 2021 eller 2022.

Hvad angår spillet selv, siges GTA VI at have en enkelt mandlig hovedperson, der er en "up and coming drug lord-wannabe." Spillets genre vil finde sted i 70'erne og 80'erne og vil omhandle både Vice City og en ny fiktiv placering baseret på Rio de Janeiro, med nogle missioner i en non-open world version af Liberty City.

Spillet skulle efter sigende være stærkt inspireret af Netflix serien Narcos.

En fiktiv Fidel Castro skulle også dukke op.


Kilde & Billeder

JackOLantern1982