Se Cyberpunk 2077 Preview i 8K

cyberpunk2077
Tilbage i august præsenterede CD Projekt RED en 15 minutter lang video med masser gameplay fra deres længeventede Cyberpunk 2077 spil. Den er nu ude i en opdateret 8K version.


Det er Ani HVX der på YouTube har delt den nye version af gameplay videoen. Den nye version er blevet til ved hjælp af en AI Upscaling process. Der er ikke tale om nyt materiale som sådan, men den nye 8K version forbedre billedkvaliteten i forhold til den originale video. Så der er altså mulighed for at nye spillets grafiske stil i fulde drag.


Hvis man gerne vil uden om YouTubes komprimering selv i 8K, så kan man hente en 16GB ukomprimeret version af videoen lige her. der kan dog godt være lidt press på linket, da mange tilsyneladende gerne vil se den ukomprimerede version. 

Vi skal dog stadig huske på, at optagelserne stammer fra et tidligt build af Cyberpunk 2077, og de derfor kan have lavet ændringer til den endelige version. Vi håber dog naturligvis på, at eventuelle ændringer kun går i en retning der forbedre spillet.

IGNSummerofGaming_oneup-1-720x240.jpg

IGN har meldt ud, at de i løbet af sommeren, begyndende i juni, starter deres "Summer of Gaming" event, hvor de sammen med forskellige spiludviklere og udgivere laver en masse forskellige online events i forbindelse med gaming. I den forbindelse er CD Projekt RED også på listen, så vi kunne være heldige at der vil dukke mere information og måske endda gameplay op fra spillet. 

Cyberpunk 2077 er sat til udgivelse den 17. september i år.