Nye OnePlus Pad trademarks: Ny tablet på vej?

OnePlus logo stort
Sidder du utålmodigt og venter på flere detaljer om de nyeste OnePlus-smartphones, kunne noget måske tyde på, at en ny OnePlus Pad tablet kommer nye smartphones i forkøbet.

OnePlus Pad bliver den første tablet fra virksomheden, enheden blev for nylig afsløret, da de indgav et trademarks til en ny tablet.

De nye trademarks blev opført via EUIPO-webstedet, hvilket antyder, at enheden muligvis vil blive lanceret inden længe.

Dette er første gang, vi har hørt om en tablet fra OnePlus. OnePlus har indtil videre frigivet en række smartphones, Smart TV'er, lydenheder og et smartwatch, så en tablet ville være det næste logiske trin for en innovativ tech-producent.

Det vil være interessant at se nøjagtigt, hvad OnePlus har planlagt til deres første Android-tablet, og om OnePlus vil være i stand til at kunne konkurrere ligeså godt på tablet-markedet, som de har gjort med deres smartphones.

Det er endnu ikke klart, om de planlægger at lancere en standalone tablet i starten, eller om enheden vil være tilgængelig i flere størrelser ved lanceringen. Så snart vi får mere information om den nye OnePlus-tablet, giver vi dig besked.

 

Source & Image credit:

Mysmartprice

Vores partnere