MSI MEG X570 Unify indkaldt til test på Tweak.dk

MEG X570 Unify
Med annonceringen af MSI's MEG X570 Unify bundkort, har producenten præsenteret et all-black bundkort uden RGB og med bunker af heatsinks. MEG X570 Unify fra MSI er landet på vores testbænk, og kan snart findes online på Tweak.dk


Med de nye AMD Ryzen 3000 CPU'er på markedet, annonceres der bundkort til venstre og højre fra alle relevante bundkorts-producenter på markedet. Et af MSI’s seneste bundkort kommer i form af MEG X570 Unify, som er designet uden tidens helt store trends, RGB.

Til at begynde med har MEG X570 Unify et helt sort design, og ingen af føromtalte RGB-belysning, som du ofte betaler for, men ikke bruger; vi ville næsten turde kalde dette bundkort fra MSI for minimalistisk.

Der, hvor minimalismen stopper, er dog midlertidig ved mængden af heatsinks, som MSI's MEG X570 Unify er udstyret med. Vi finder tilmed en chipset heatsink, som MSI kalder Frozr Heatsink Design. Bundkortet leveres også med tre M.2-slots, som hver er udstyret med sin egen ”M.2 Shield Frozr” heatsink.

VRM-delen på MEG X570 Unify, er også designet med to massive heatsinks forbundet med en heatpipe, og VRM-delen består af 12 + 2 + 1, der forsynes af to 8-polede EPS-strømstik.

Dermed bør du notere dig, at smider du MSI's MEG X570 Unify bundkort i indkøbskurven, skal du sørge for at have en strømforsyning med to af disse stik.

Netop VRM konfigurationen, hjalp TSAIK med at skubbe en Ryzen 9 3900X til imponerende 5857 MHz, som i øjeblikket er rekord for denne chip registreret på HWBot.

Bundkortet er designet med 2.5 GB LAN og 801.11ax Wi-Fi. Forbindelse er der også mere end rigelig af med 8 USB-porte (to USB 2.0 Type-A, fem USB 3.2 Type-A og en USB 3.2 Type-C), lyden er drevet af en Realtek ALC1220-codec og en PS / 2 port. Der er også stik på bagsiden til Wi-Fi-antennerne samt kontakter til at clear og flashe BIOS.

MSI MEG X570 Unify er prissat til lige omkring 2500 kroner, og er på nuværende tidspunkt på vej til test på Tweak.dk.


Kilde & Image credit:

MSI