Arlo Hjemmeovervågning

Skærmbillede 2022-12-16 171053
Hvis man gerne vil sikre sit hjem med overvågning, er der flere forskellige løsninger. Arlo har et bredt udvalg af produkter til overvågning, både inde og ude, som du kan sammensætte, som du har behov for. I dag tager vi et kig på Arlo økosystemets fysiske enheder, og Arlo Secure app’en, der binder det hele sammen.

Muligheder til alle behov

Behov og krav til hjemmeovervågning kan variere rigtigt meget, alt efter ting som hjemmets størrelse og ønsker til en løsning. 


Måske vil man gerne have hele hjemme dækket godt ind, eller måske ønsker man en mindre løsning, hvor det kun er specifikke områder, inde eller ude, der skal overvåges. Det kan også være, at det selv ikke er det fastforankrede hjem man ønsker overvåget, men derimod campingvognen eller båden. 

Arlo hjemmeovervågning

Arlo har et bredt udvalg af løsninger, der kan dække de fleste behov. Kernen af deres produkter er lavet, så de skal tilsluttet dit hjemmenetværk, eller en køre via en Smart Hub. Dette gælder deres Pro og Ultra serier, som er beregnet til brug i hjemmet med et WiFi netværk. 

Sim kort og MicroSD Arlo Go 2.JPG

Der er dog også muligheder for, via deres Arlo Go kamera, at bruge mobilnetværk. På den måde har du en 100% mobil løsning, der kun kræver mobildækning for at kunne bruges. Det betyder, at du kan flytte din overvågning til lokaliteter, hvor du ikke har fast WiFi forbindelse. Det kunne for eksempel være din båd eller campingvogn. 


Kabel eller batteri

Med udvalget af kameraer fra Arlo har du muligheden for fleksible løsninger, da du kan vælge en løsning, der kører på batteri. Det betyder, at du ikke skal tænke på at kunne trække strøm til en kamera, når du vælger placering. 

Batterimontering Arlo Ultra 2.JPG

Hvis du ikke vil spekulere på, om der løbende er strøm på dit kamera, så er der dog også mulighed for, at tilslutte en fast strømtilslutning til Arlo kameraerne. 

Arlo Solar panel.jpg

Alternativt har Arlo tilbehør, som deres Solpaneler, der kan bruges til både Pro og Ultra serierne af kameraer. 


En App samler det hele i skyen

Kernen i løsningen fra Arlo er deres Arlo secure app. Det er indgangen til opsætning og styring af dit Arlo system. 

Her bliver du let guidet igennem opsætningen af dine Arlo kameraer. Der er gode vejledninger og tips til, hvordan du får mest ud af dine Arlo produkter. 

Når du har sat dine enheder op, er det også igennem Arlo Secure app’en, du du kan tilgå de tilsluttede enheder. 

Arlo Secure app tilføj ny enhed.jpg

Via Arlo Secure kan du til enhver tid se et live feed, fra de tilsluttede enheder eller tilpasse indstillingerne. Der er brede muligheder for at bestemme, hvornår og hvilke ting dine enheder skal reagere på. 

Overvågning Arlo Ultra 2.JPG

Det er endda via app’en muligt at sammenkoble flere enheder, så de reagerer samlet, hvis en eller flere enheder opfanger bevægelse eller lyd.

På samme måde er det muligt at vælge områder til eller fra i overvågningen. Systemet er også smart nok til at kunne sortere dyr fra, så dine kæledyr ikke aktiverer systemet, hvis ikke du ønsker det. 

Registrering af pakke.jpg

Når systemet registrerer lyd eller bevægelse, kan det sættes op så du får notifikationer på din telefon. På den måde kan du holde øje med hjemme, selv om du er afsted på ferie. 

Bibliotek optagelser Arlo Secure.jpg

Hvis uheldet skulle være ude, og du har ubudne gæster, kan optagelser automatisk gemmes i skyen. Så har du mulighed for at gennemgå dem senere, eller dele dem med politiet, hvis det skulle blive nødvendigt. 

Basestation Arlo Ultra 2.JPG

Hvis du har en Arlo Smart Hub tilsluttet dit system, er der også mulighed for at gemme dine optagelser lokalt på en MicroSD kort.

Screenshot_2022-09-06-17-22-29-13_b07d45108e326d19169bbaeabc36ea7a.jpg

Arlo Secure fungerer også sammen med et bredt udvalg af Smart Assistant, som Alexa, Google Home eller SmartThings, så du har mulighed for at forbinde dit Arlo system med resten af dit Smart Home setup.

Arlo Secure push notifikation.jpg

Visse funktioner i Arlo Secure kræver dog et løbende abonnement til Arlo. 

Hvis I vil vide mere om mulighederne med et Arlo system kan I læse vores anmeldelser her på siden eller springe forbi hos Arlo og læse mere. 


Arlo anmeldelser: 


Vores partnere