Audi e-tron: Bedre rækkevidde og effektivitet

audi-etron
Audi har meddelt, at deres Audi e-tron SUV optimeres mod længere rækkevidde og også forbedret effektivitet via en ny teknisk opdatering til køretøjet.


Audi e-tron gets longer range an improved efficiencIfølge Audi inkluderer denne nye opdatering både en hardware og software overhaling, så den vil kun være tilgængelig på nye køretøjer og ikke dem, der allerede er solgt.

”Hver detalje tæller” et princip ingeniører, der arbejdede på Audi e-tron, anvendte, da det lykkedes dem at udvide rækkevidde yderligere på Audi e-tron. Med den optimerede og effektiviserede hardware og software i fremtidige versioner af Audi e-tron 55 quattro, kan køretøjet nu nå op til 436 kilometer på en fuld batteriopladning (WLTP-cyklus), hvilket er yderligere 25 kilometer i forhold til sin tidligere kapacitet. 

Kilde: Audi

Takket være en ny type hjulbremse har udviklerne hos Audi opnået yderligere reduktioner i det såkaldte resterende bremsemoment. Dette henviser til tabet, der opstår som et resultat af bremsekaliberens tæthed til bremseskiverne. Selve driv-systemet er også blevet mere effektivt. Ved normal kørsel giver motoren på bagakslen fremdrift som standard. Takket være en række optimeringer, er den forreste elektriske motor næsten helt koblet fra strømforsyningen. Først når føreren anmoder om mere strøm, springer begge motorer i gang. Kørsel uden strøm eller træktab, er den største fordel ved det asynkrone motorkoncept, som den vej bliver endnu mere effektivt. 

Du kan få flere informationer om Audi e-tron hos Audi via linket. Virksomheden introducerede for nylig en anden version af køretøjet, e-tron sportback.


Kilde & Image credit:

Audi