Nothing ear (1) bekræftet lanceret 27. juli

Nothing ear (1)  front
Efter sin afgang fra OnePlus har Carl Pei arbejdet med sin nye startup, Nothing gennem det sidste år. Nu kender vi datoen for lanceringen.

Virksomheden har allerede fremvist en prototype af det første produkt, et par TWS-earbuds, tilbage i marts. Tidligere på ugen hørte vi også rygter om, at Nothing ear (1) kommer snart. En bekræftelse på lanceringen datoen kom i dag via Twitter

Nothing ear (1) eventet annonceret

Som svar på YouTube-skaberen MKBHD's tweet bekræftede Nothing-grundlægger Carl Pei, at lancerings-eventet Nothing ear (1) er programsat til 27. juli kl. 14:00 BST (6:30 PM IST / 6:00 AM PST). Vi er dermed næsten en måned fra lanceringen af dette meget forventede produkt.

Virksomheden har også opdateret sin officielle hjemmeside for at afspejle lanceringsdatoen sammen med en nedtælling. Yderligere er “Nothing ear (1) is the first step in our journey; combining raw beauty and precise engineering for a pure sound experience” fremgår det på lanceringsinvitationen.

Intet har tidligere bekræftet, at virksomhedens første produkt vil være et par TWS-øretelefoner. Nothing ear (1) var oprindeligt planlagt til lancering i juni, men begivenheden blev skubbet til et senere tidspunkt.

Nothing ear (1).JPG

Pei sagde, at der var ”few things left to finalize” i et officiel tweet.

Der er i øjeblikket ingen informationer om det nøjagtige design og specifikationer for Nothing Ear (1) TWS-ørepropperne. Det vil være interessant at se, om funktioner som ANC, Dolby Atmos og en imponerende batterilevetid bliver en del af pakken for at konkurrere med AirPods Pro, Galaxy Buds Pro og andre lignende alternativer.

Source & Image credit:

Nothing