Sennheiser Momentum True Wireless 2 annonceret

Sennheiser-Momentum-True-Wireless-2
Sennheiser, et mærke, der er synonymt med lydprodukter af høj kvalitet, annoncerede i dag sit seneste par earbuds, Momentum True Wireless 2. Som det antyder, er der tale om true wireless earbuds og er en efterfølger for det populære Momentum True Wireless. Selvom det ser ud til at den nyere generation minder meget om den tidligere generation, er der et par ændringer på den nye model, der adskiller de to i større grad.


Som nævnt oven for følger Momentum True Wireless 2 et lignende designsprog som det originale True Wireless, bortset fra at de nu er 2 mm mindre end deres forgænger. Ifølge virksomheden forbedrer reduktionen i størrelse ergonomi og tilbyder en bedre pasformen. Derudover har ørepropperne den samme metalliske finish med guldbelagte opladningstappe og fås i to farver: sort og hvid.

Med hensyn til lyd leveres ørepropperne med Sennheisers 7 mm dynamiske drivere, som ifølge virksomheden hjælper med at levere bedre stereolyd. Desuden tilbyder de en indbygget equalizer og tilbyder understøttelse til Sennheisers Smart Control-app, der giver dig yderligere mulighed for at tilpasse output efter din egen smag. Ørepropperne hævder at tilbyde op til 7 timers afspilningstid, som kan forlænges yderligere til 28 timer ved hjælp af den medfølgende opladnings-case.

Sennheiser-Momentum-True-Wireless-2-design.jpg

Momentum True Wireless 2 tilføjer Active Noise Cancellation (ANC). Set fra et opgraderingsperspektiv er dette en velkommen ændring på de nye earbuds, da den forrige generation ikke bød på en ANC, og for at kunne konkurrere med andre populære earbuds på markedet, er dette et kærkommen add-on. Sammen med ANC kommer Momentum True Wireless 2 Transparent Hearing, som giver dig mulighed for at lytte til den omgivende lyd og have en igangværende samtale uden at skulle fjerne ørepropperne. 

Momentum True Wireless 2 leveres blandt andet med tilpasselige touch-kontroller og understøtter Google Assistant og Siri. Derudover inkluderer de også Smart Pause-funktionen, der automatisk pauser / genoptager lyd, når du fjerner en earbud fra øret. 

Sennheiser Momentum True Wireless 2 er angivet med en pris på $299, og vil frigives i april.


Source & Image credit:

Sennheiser