Darker Sky; en Dark Sky klon til Android

Darker Sky android
Da Apple købte vejr-appen Dark Sky i april, annoncerede virksomheden sine planer om at lukke Android-versionen i juli. Efter en måneds forsinkelse lukkede Apple appen i august. Dette sendte uden tvivl en skuffende fornemmelse ud til mange Dark Sky-brugere på Android med Apples beslutning om at afskrive appen. Nu har en udvikler frigivet et funktionel MOD til Dark Sky på Android.

Ifølge XDA’s rapport udviklede en ”prolific developer and reverse engineer” appen. Udvikleren forbliver anonym for at undgå juridiske konsekvenser.

Navngivet Darker Sky, medbringer applikationen alle de grundlæggende funktioner i Dark Sky såsom prognose, radar, temperatur og kort for nedbørsprognose. Udvikleren har med vilje sprunget over de betalte funktioner i Dark Sky som næste times nedbør, temperatur i statuslinjen, regerings-notifikationer og daglig opsummering.

Darker Sky kan downloades fra udviklerens Telegram channel. Når du installerer appen, vil du muligvis støde på Google Play Protect's advarsel. Det sker, fordi appen ikke findes i Play Store.

Darker Sky's fremtid er dog stadig usikker. I best case scenario, fungerer appen gennem hele 2021, da det er tidsfristen for Dark Sky's API for eksisterende kunder. Det siger sig selv, at Apple vil forsøge at cutte snoren til Darker Sky, så sats på det bedste og forvent det værste.

Hvis du er en hard-core Dark Sky-fan, som ikke er tilfreds med nogen af de Dark Sky alternativer til Android markedet tilbyder, kan du installere Darker Sky appen, og nyde muligheden så længe det varer.

Download Darker Sky (Android)Source & Image credit:

Telegram