iPhone 12: Apple bekræfter forsinkelse

top logo ios 14
I løbet af de seneste måneder er analytikere og rygtebørsen gået i selvsving med spørgsmålet om hvornår efterårets nye iPhone modeller lanceres. Men nu - ekstremt usædvanligt - har vi en bekræftelse fra Apple selv, at iPhone 12 vil blive forsinket.

Under gårsdagens quarterly earnings rapport annoncerede Apple CFO Luca Maestri, at årets iPhone 12 vil blive frigivet et par uger senere end normalt. Med andre ord er de nye telefoner ikke tilgængelige i butikkerne før engang i oktober.

Meddelelsen kommer ikke som nogen stor overraskelse, især da Qualcomms økonomichef Akash Palkhiwala meddelte så sent som onsdag, at "forsinkelsen af et flagskibsmobil" vil have en negativ effekt på resultatet for det aktuelle kvartal. Vi har også mistanke om, at denne kvartals rapport kunne indeholde antydninger om lanceringsplanen for iPhone 12.

Broadcoms CEO Hock Tan har også tidligere sagt, at et vigtigt produkt fra en stor nordamerikansk mobiltelefonproducent var blevet ramt af forsinkelser.

Som vi tidligere har nævnt, betyder det ikke nødvendigvis, at annonceringen vil blive forsinket: der er intet, der forhindrer Apple i at afsløre iPhone 12 i september, men produktet vil uden tvivl blive skubbet til oktober med hensyn til placering på butikshylderne.

Læste du: Apple iOS 14: Alt du skal vide


Source & Image credit:

Apple