Et Diablo 2 Remaster er usandsynlig

diablo2
I løbet af de sidste par år har Blizzard introduceret remasters af nogle af sine spil. Vi så blandt andet et remaster af det originale StarCraft og tilbage i 2018, annoncerede Blizzard Warcraft 3: Reforged, som også dybest set er et remaster af det populære spil. Seneste rygter omtaler et Diablo 2 Remaster også kunne være i værkerne.


Under et interview på ExileCon 2019 afslørede skaberne bag det originale Diablo, Max og Erich Schaefer, at de ikke tror, at et Diablo 2 Remaster kunne være under udvikling. Erich hævder, at dette skyldes, at harddiskerne, der indeholdt sikkerhedskopien af spillets kildekode og aktiver, var gået tabt, så det at være en genanvendelse af Diablo 2 ville være vanskeligt for Blizzard at gøre. 

“We lost a lot of the assets, art assets. It would make it very difficult for Blizzard to do a Diablo 2 Remaster because all the assets we used are pretty much gone. They’d have to make them from scratch.”

Max og Erich Schaefer arbejder imidlertid ikke længere på Blizzard, så det skal bemærkes, at de i princippet ikke ved hvad Blizzard brygger på. 

Men med Diablo 4 annonceret, vil virksomheden sandsynligvis fokusere deres tid og ressourcer på dette i stedet for at gendanne et ældre spil.


Kilde & Image credit:

Blizzard, Ubergizmo