Få refunderet Warcraft 3 Reforged

warcraft-3-refunded-reforged
Lanceringen af Warcraft 3 Reforged har været ikke mindre end en katastrofe for Blizzard, og spillet er nu nede på en Metacritic score på kun 0,5, hvilket slår alle rekorder. Det er dog nu blevet muligt at få pengene tilbage for spillet.


Selv om det originale spil har været et af de mest succesfulde spil fra Blizzard, og den nye remaster har været ventet af fans, så kan man vist ikke komme uden om, at lanceringen af Warcraft 3 Reforged har været en fæl skuffelse for de fleste. 

For det første er Blizzard slet ikke er kommet i mål med de visuelle opdateringer, som de ellers har vist frem tidligere i deres promovering af spillet. Der er også blevet lukket ned for en lang række populære mods, som spillere selv har lavet igennem spillets map editor. 


Samtidigt har Blizzard også opdateret EULA, så ALLE mods, som spillere nu laver, automatisk bliver Blizzards ejendom, uden at de behøver så meget som nævne de folk har har skabt dem. 

Alt det kommer sammen med massevis af bugs og problemer med spillet og med den opdaterede launcher, hvilket betyder at fans verden over er skuffede og vrede over, at Blizzard rammer SÅ meget forbi de løfter, som de kom med op til lanceringen af spillet. 

For at gøre det hele lidt mere surt, så betyder den opdaterede launcher også, at man ikke bare kan gå tilbage til den klassiske version af Warcraft 3, da det også er bundet sammen med den nye Reforged version.

warcraft3_refunded.jpg

Rigtigt mange var hurtige til at forlange pengene retur for spillet, hvilket er en mulighed på mange andre platforme. Blizzard har dog typisk IKKE refunderet spil, når de først er taget i brug. Der har været muligheder at komme uden om den begrænsning, hvilket Blizzard dog tilsyneladende ikke har glade for. Der har været flere meldinger om brugere, der er blevet bannet fra Blizzards forums, for at vejlede andre brugere om, hvordan de kunne få deres penge tilbage. 


Hvor meget det har på sig er usikkert, men hvis det er tilfældet så strider det jo ihvertfald ret meget imod Blizzards løfte om åbenhed, som de kom med i forbindelse med kontroversen omkring deres Hong Kong sag sidste år.   

Et lille plaster på såret er dog, at det nu er muligt at få pengene retur igennem Blizzard helt officielt. Hvis du er interesseret i det kan du følge linket her. 

Blizzard har naturligvis meldt lidt ud efter den massive kritik og har lovet forbedringer i form af opdateringer og nye tiltag men for mange er det for lidt for sent til at redde oplevelsen. Læs hele udmeldingen fra Blizzard her.