Fortnite-iPhones sælges for svimlende summer

apple insider fortnite salg 10.000 usd
I sidste uge fik det vildt populære spil "Fortnite" en opdatering på Apple- og Android-smartphones, der gjorde det muligt for spillere at omgå virksomhedernes digitale betalingssystemer. Betalinger gik direkte til "Fortnite", Epic Games, i stedet for Apple og Google. Apple og Google satte hårdt mod hårdt, og fjernede kort efter Fortnite fra henholdsvis App Store og Play Store.

Efter Google og Apple fjernede Fortnite fra deres app store, sagsøgte Epic Games begge virksomheder for, hvad det hævder, er konkurrencebegrænsende opførsel.

Udover alle implicerede virksomheder, rammer dette også Fortnite fans over hele kloden. 

Hvis du allerede havde Fortnite på din iPhone, har Apple ingen mulighed for at fjerne det - og nogle iPhone-ejere med Fortnite installeret, er søgt til de forskellige brugt salgs databaser i håb om at score kassen på de desperate fans af Fortnite. Blandt andet figurerer der salgsannoncer på eBay, hvor priser helt op til $ 10.000 ikke er unormalt.

5f3d296342f43f001ddfdb55.jpg

Vi skal dog ikke så langt udover egne landegrænser. Danske Jens, håber også at kunne skumme fløden. Han har sat sin telefon til salg for ikke mindre end 10.000 kroner. En fabriksny iPhone SE forhandles til 3.699 kroner – dog uden Fortnite installeret.

Apple truer sågar med lukning af Epic Games dev-konti