Første Gameplay trailer til Age of Empires 4

age-of-empires-4-trailer-still
Age of Empires spillene er for mange en skelsættende serie af RTS spil. Det er længe siden, at vi har fået andet end remasters af de gamle spil, men nu er der lidt nyt om det kommende Age of Empires 4 spil.


Microsoft har frigivet den første gameplay trailer for det kommende spil. Det er optagelser fra en pre-alpha version af spillet, så alt hvad vi ser skal vi naturligvis tage med et gran salt. Det kan stadig ende med at blive både bedre og dårligere, end det vi kan se i den nye trailer. 

Umiddelbart så ser det dog meget lovende ud grafisk. De klip der ses i traileren for Age of Empires 4, ser det ud til at spillet har en ret imponerede størrelse og tilgang til kampene, og ikke mindst en utrolig høj detaljegrad. 


Historien er Age of Empires spillene er typisk bygget over historiske grupper og begivenheder, og i traileren her så det umiddelbart ud til at det var de Mongolske og Engelske civilisationer, der var repræsenteret. 

Ud over den smukke trailer har Microsoft dog ikke løftet sløret for flere detaljer om spillet, så på den front må vi altså vente lidt endnu. 

Kilde: Microsoft