AUTHOR : Uber
PUBLISHED : 2019-08-29 13:08

Ny Resident Evil Project teaser fra Capcom


Capcom teaser nu med et Resident Evil projekt, som de forventes at afsløre på Tokyo Game Show i september.

resident evil 2


Teaseren kommer i form af et websted med titlen Project Resistance. R og E i titlen, som vises med rødt blandt andre hvide bogstaver, hvilket gør det ret klart, at spillet er en Resident Evil-titel.

Hjemmesiden forklarer, at teaser traileren til det nye projekt vil blive fremvist den 9. september kl. 15:00 UTC (08:00, 16:00 UK, 01:00 AEST), og anbefaler, at folk gør sig klar til nye opdateringer.

Project Resistance vises derefter på Capcoms stand på Tokyo Games Show, hvor der er lovet nye gameplay trailers. Spillet vil træde ind på scenen den 12., 13., 14. og 15. september.

Webstedet inkluderer også logoer til PS4, Xbox One og Steam, hvilket antyder, at spillet er under udvikling til den nuværende generations hardware.

Det er vanskeligt at gætte på, hvad Project Resistance viser sig at være; Resident Evil 8 eller Resident Evil 3 Remake er de umildbare ideer, men serien er kendt for sine mange spin-offs og sideprojekter.


Kilde & Image credit
Capcom


VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte