Red Dead Redemption 2 systemkrav til PC frigivet

Red Dead Redemption 2 screenshots PC intro
Red Dead Redemption 2 udkommer snart til PC, og PC-porteringen stiller blandt andet krav om 150 GB lagerplads.


Da Red Dead Redemption 2 (RDR2) først blev annonceret til Xbox One og PS4, klargjorde pc-gamerne sig til en lang ventetid. Nu, ca. et år efter første lancering, er RDR2s pc-port endelig blevet bekræftet, med en frigivelsesdato lydende på 5. november 2019. Red Dead Redemption 2 kommer først på Rockstar Games Launcher og Epic Games Store, og en Steam-version, der frigives engang i løbet af december.

På grund af RDR2 forestående lancering har Rockstar offentliggjort PS systemkravene til Red Dead Redemption 2, og set ud fra de visuelle effekter vi allerede har stiftet bekendtskab med, er vi lidt overrasket over systemkravene er ikke er højere.

Minimumskrav:

- OS: Windows 7 - Service Pack 1 (6.1.7601)

- Processor: Intel® Core ™ i5-2500K / AMD FX-6300

- Hukommelse: 8 GB

- Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB

- HDD-plads: 150 GB

- Lydkort: DirectX-kompatibel

Selv de anbefalede krav er ikke særlig krævende (de er lidt lavere end kravene til Star Wars Jedi: Fallen Order). Se dem her

Anbefalede systemkrav

- OS: Windows 10 - April 2018 Update (v1803)

- Processor: Intel® Core™ i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500X

- Hukommelse: 12GB

- Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 480 4GB

- HD-plads: 150GB

- Lydkort: DirectX-kompatibel

Mens kravene til GPU, processor og RAM alle er rimelige, er RDR2’s krav og lagerplads på harddisken en anden historie. Det er ikke svært at se, hvorfor spillet har brug for 150 GB plads - bare se på hvor mange detaljer, grafisk eller på anden måde, Rockstar har skubbet ind i spillet - men det er stadig ret høj drevkapacitet at dedikere til en enkelt titel.

Til dem af jer med stakke af terabyte lagerplads, er problemet ikke af betydning, men for dem, der foretrækker at installere deres spil på SSD'er, kan det være vanskeligt at rydde så meget plads. Uanset hvad vil mange computere gamere sandsynligvis se dette som en værdig trade-off; når alt kommer til alt, vil de endelig kunne spille Rockstars seneste eventyr på deres foretrukne platform.

Her er lidt fra de første frigivne screepshots fra Red Dead Redemption 2 til PC:

Red Dead Redemption 2 PC.jpg

Dead  Red Redemption 2 til PC.jpg

Red Dead Redemption 2 første screenshots PC.jpg

Red Dead Redemption 2 screenshots PC.jpg