Sony: Kun en PS5-ordre pr. husstand

begrænset antal PS5
Sony PS5 konsollen forventes at blive frigivet senere på året. I betragtning af PlayStation-seriens popularitet generelt forventer vi, at mængden af gamers, der står klar til at sende ordren afsted er markant. For at sikre, at spillerne vil være i stand til at købe konsollen, ser det ud til, at Sony kunne anvende en forebyggende foranstaltning, der vil begrænses til et konsolkøb pr. husstand.

Dette er ifølge et indlæg på Reddit. Formodentlig gøres dette for at forhindre folk i at købe flere enheder på én gang for at videresælge dem til højere priser på grund af potentielt begrænset udbud i starten.

Når det er sagt, synes dette også at være i overensstemmelse med en tidligere rapport, der antydede, at Sony kunne producere så mange som 4 millioner ekstra PS5-enheder for at imødekomme efterspørgslen. Sony forventes at producere ca. 5-6 millioner enheder, men nylige rapporter hævder, at antallet kunne øges til 9-10 millioner, da Sony forventer, at der kan være en større efterspørgsel på grund af gamere, der sidder fast hjemme på grund af pandemien.

Vi er ikke sikre på, om disse begrænsninger er nøjagtige, så vi bliver nødt til at vente på, at konsollens forudbestillinger går live.

 

Source & Image credit:

Sony, Reddit