G-Shock fremviser retro-cool Baby-G Pokémon ur

g-shock-baby-g-pokemon
Casio G-Shocks nyeste samarbejde bliver helt sikkert et af de mest populære til dato, da det er et samarbejde med The Pokémon Company for at fejre 25-års jubilæum for deres Baby-G ure.


Baby-G Pokémon samarbejdet er ikke spækket med Bluetooth-teknologi eller tracking af dine skridt og andre smarte features, det bør ikke forhindrer en storsælgende succes for de to aktører.

Baby-G uret er designet til kvinder og giver G-Shock beskyttelsen som vi forventer, uden den store kasse, som vi normalt forbinder med mærket. Baseret på BGD-560 er Pokémon Baby-G stadig ret stort - 44 mm bred og 12,5 mm tyk, men langt mere simpelt designet end de fleste i full size G-Shock-ure, hvilket gør det betydeligt mere bærbart.

Efterspørgslen mener folkene bag bliver selvforstærkende, når først serien sendes på markedet.

Den matte sorte rem er dækket med pixel-kunst neonfarvede symboler og Poké Balls, et tema, der fortsættes på den kasse, uret kommer i. Uret har Pokémon branding, og når du trykker på baggrundslyset, vises Pikachu bag numrene.

g-shock-baby-g-pokemon-backlight.jpg

Vend uret, og Pikachus silhuet er ætset i urkassen. Endelig kommet i en Poké Ball-præsentationskasse.

Bortset fra stylingen har Baby-G Pokémon ur lokal tid og ”world time” tid, timere, alarmer og et batteri, der ifølge producenten vil vare i cirka tre år. BGD-560 Baby-G-ur er shock-resistant og vandtæt til 200 meter.


Der har været talrige Baby-G-ure med begrænset udgave siden linjen blev introduceret i 1994, inklusive dem med Hello Kitty, Roxy og Rebecca Minkoff.

Som med alle G-Shock ure med begrænset mængde, skal du ikke vente for længe, hvis du vil have fingere i en af disse.

Pokémon Baby-G fås kun gennem G-Shocks butikker og deres egen online butik. Prisen i USA er kun $ 110, mens prisen i Storbritannien er 100 britiske pund.

Udgivelsesdatoen er 8. november, en uge før det nye Pokémon: Sword and Shield spil, der kommer ud den 15. november.