Det nye benchmarks blev spottet af PCGamesN og viser en NVIDIA GPU med hele 33 teraflops af teoretisk floating point performance. Da teraflops ikke nødvendigvis er den mest nyttige måling, er det heldig, at benchmarks for disse uidentificerede grafikkort leveres med en smule mere info koblet på.
De to endnu ukendte grafikkort dukkede op i Geekbench med 118 streaming-mulitprocessorer i det ene og 108 i det andet. Efter tidligere NVIDIA-konventioner ville det kunne oversættes til 7.552 CUDA cores i de førstnævnte og 6.912 CUDA cores i sidstnævnte.
Denne mængde CUDA cores ville helt sikkert sætte disse nye grafikkort op til bøllebank på performanceskalaen, langt ud over hvad der ses i den nuværende lineup for NVIDIA-chips.
Relaterede artikler:
Det ultimative Cyberpunk 2077 build
Corsair One Pro i200; HEDT i miniformat: TEST
Den større chip listes med ikke mindre end 24 GB hukommelse, clocket ved 1,11 GHz og trak en OpenCL-score på 184.096 i Geekbench. Det er en markant føring over både NVIDIA Quadro RTX 8000 og Titan RTX, som begge rammer omkring 130.000.
Selv den mindre chip med wooping 48GB VRAM og et lavere 1,01 GHz clock, formåede en score på 141.654.
Image source: pcgamesn
Disse benchmarks bringer spændende informationer med sig – heriblandt specifikationerne, og hvad det betyder for den potentielle ydelse. For det første er deres måling af FP32-ydelse baseret på en antagelse om, at Nvidia muligvis fordobler sine floating point i den næste generation af GPU'er, hvilket vil have effekten af at fordoble dens ydelse i teraflops.
Men hvis Nvidia ikke fordobler floating point, vil der ikke være nogen fordobling af teraflops, og vi ser faktisk på et stgrafikkort, der leverer lidt under 17 TFLOP'er og et mindre kort, der leverer et mule hår under 14 TFLOP'er.
Tvistet kan være, at i betragtning af at de er beregnet ud fra clockfrekvenser, der stadig kan stige dramatisk, før disse grafikkort nogensinde rammer markedet. Selv hvis det større kort nærmer sig 17 TFLOP'er indikeret af seneste leak, ville det skulle øge sin 1,11 GHz frekvens for at matche Titan RTX 1,77 GHz samt øge dets floating point performance til over 26 TFLOP, hvilket i sig selv ville være en imponerende bedrift.
Selv om nørd-tungen hænger ud af halsen, når tal som disse slynges ud, må vi også stikke en finger i jorden. Disse grafikkort vil uden tvivl gå vores konsumer-næser forbi, og aime efter det professionelle segment.
Især skiller 24GB og 48 GB VRAM sig ud. Nvidia RTX 2080 Ti tilbyder kun 11 GB VRAM - det samme antal som GeForce 1080 Ti. Så det ville være godtroende at forvente, at NVIDIA, at NVIDIA pludselig sender et så massivt boost til VRAM-kapaciteten på grafikkort til gaming.
Det er mere sandsynligt, at vi ser professionelle kort, der bare giver os flere antydninger til, hvad der kommer til forbrugerniveauet efterfølgende.
Source & Image credit: PCGAMESN