Designet af tredjegenerations AirPods lækket

AirPods 3 lækket
Efter lanceringen af AirPods Max-hovedtelefonerne, er Apple efter sigende klar til at lancere 3. generations AirPods snart. Vi har set flere rapporter om, at Cupertino-giganten vil lancere AirPods 3 i 2021. I dag viser et par lækkede billeder det kommende par TWS-earbuds i al sin pragt.

Den seneste rapport kommer fra den kinesiske publikation 52Audio. Det forlyder, at selvom Apple har været markedsleder inden for kategorien TWS-earbuds, er Apples andel faldet de seneste år med ankomsten af nye aktører i segmentet. For at bevare sin markedsandel og udnytte AirPods-seriens popularitet, vil Apple angiveligt lancere AirPods 3 med et AirPods Pro-lignende design og support til Active Noice Cancelation (ANC).

AirPods-3-with-ANC-support-lækket.jpg

AirPods-3-with-ANC-læk.jpg

Nu, som du kan se på billedet ovenfor, minder designet meget om AirPods Pro-earbuds. De vil dog have kortere stems og udskiftelige ear-tips. Desuden fremgår det i rapporten, at næste generation af AirPod muligvis støtter ANC, hvilket vil være et stort plus.

I så fald skal Apple dog muligvis medtage nogle ekstra funktioner i næste generation af AirPods Pro-modeller for at forklare “Pro” brandingen og det højere prispunkt.

Opladningsetui for de kommende AirPods, ifølge billederne, minder de om AirPods Pro etuiet, men så alligevel ikke helt. Det har et lignende design, men førstnævnte fremstår mere kompakt end sidstnævnte.

Der er endnu ingen informationer eller leaks omkring lanceringsdatoen for AirPods 3.

Vores partnere