Specifikationer og pris på Galaxy Buds 2 er lækket

Galaxy Buds 2
Samsung gør klar til at lancere en vifte af produkter under sin Galaxy Unpacked-begivenhed. Vi har dog set flere renders, leaks og endda en video af de kommende Galaxy Buds 2 TWS earbuds, og nu er funktionerne, prisen og de officielle renders af enheden lækket via Amazon.

I henhold til de seneste observationer præsenterede Amazon France angiveligt Galaxy Buds 2 forud for lanceringen den 11. august. Noteringen, som i øjeblikket er online på det franske Amazon websted, viser de officielle renders af øretelefonerne samt nøglefunktionerne på de kommende Galaxy Buds 2.Galaxy Buds 2: Specifikationer og funktioner

Fortegnelsen afslører, at Galaxy Buds 2 kommer i tre farver - hvid, sort og grøn. Hvor de sorte og grønne modeller har et tofarvet design, hvor farven på opladningskassens inderside matcher øreproppernes farve. Den hvide modelser ud til at komme i et ensfarvet design.

Amazon-France-Galaxy-Buds-2.jpgSource: Amazon France

Bortset fra dette kommer Galaxy Buds 2 i henhold til sektionen med produktdetaljer med et "minimalistisk og ergonomisk" design. Desuden nævner sitet også, at ørepropper leveres med aktiv støjreduktion (ANC) og understøttelse af surroundlyd samt op til 29 timers batterilevetid og understøttelse af trådløs opladning.

Amazon-France-Galaxy-Buds buds.jpgSource: Samsung, Amazon France

Vi ved imidlertid allerede, at enheden vil kunne levere 18 timers batterilevetid med Active Noise Cancellation (ANC) tændt og 28 timer med ANC slukket. Plus, der vil være et 61mAh batteri inde i hver af knopperne, og opladningsetuiet har et batteri på 472mAh.

Bortset fra disse vil Galaxy Buds 2 være udstyret med 11 mm drivere, herunder en 11 mm bashøjttaler og en 6,5 mm diskant. Desuden understøtter den Bluetooth 5.2, har en 3-mikrofon-opsætning og er IPX7-klassificering.

Enheden vejer omkring 51,5 g og har dimensioner lydende på 50 x 50 x 28 mm. I afsnittet "teknisk beskrivelse" er Buds 2 desuden kompatibel med telefoner, der kører Android 7 eller nyere og iPhones, der kører iOS 10 eller nyere, og kommer med 2 års garanti.

Pris

Hvad angår prisen, har vi allerede set den påståede pris på Galaxy Buds 2 tidligere på måneden. Så ifølge det tidligere leak vil Galaxy Buds 2 blive prissat til $ 159 i USA. Amazon franske site viser imidlertid den europæiske pris på enheden efter tilføjelse af moms (moms). Den officielle pris på øretelefonerne i Frankrig vil være 168,17 €. Fortegnelsen nævner også, at produktet lanceres den 11. august.

Samsung, bortset fra Galaxy Buds 2, forbereder sig ligeledes på at lancere sine næste generations Galaxy Z Fold- og Galaxy Z Flip-enheder og den nye Galaxy Watch 4 serie med det nye Samsung One UI Watch skin baseret på Wear OS.

 

Source & Image credit:

Samsung, Amazon, (mage credit: Evan Blass)

Vores partnere