AMD Ryzen 9 salgsæske afsløret

AMD Ryzen 9 box
Med Ryzen 3000-serien lige rundt om hjørnet, har PCPartPicker været tidligt på banen med et billede af, hvad der skulle være salgsæksen til AMD’s Ryzen 9 processorer – Ryzen 9 3900x og 3950x.

Æsken til Ryzen 9 adskiller sig fra Ryzen 7 og Ryzen 5 æskerne, med et mere premium design i form af en kulfiber-tekstur, samt en tekst der fremhæver processorens kræfter – ”Built to perform. Designed to win.”

Inkluderet i pakken, medfølger der også en AMD Wraith Prism RGB køler, som byder på 140 watt køleeffekt.I bunden af æsken er den desuden markeret som en ”3rd gen processor”, så der burde ikke være nogen tvivl om, hvorvidt man står med det nyeste fra AMD Ryzen, i hånden. Under den førnævnte tekst, er der med småt skrevet ”PCIe 4.0 ready” hvilket AMD er først på banen med deres Ryzen 3000-processorer og X570 bundkort.
Ryzen 9-boksen ser desuden ud til at benytte sig af en anden form for åbning end tidligere, hvor toppen og bunden er adskilt. Toppen af æsken løftes derfor opad, sådan boksen åbnes.

3. gen Ryzen 5 og 7 æskerne er også blevet fremvist, med en ny kulfiber-tekstur. Bortset fra dette, minder det en del om det forrige design fra 2. gen. Du kan se dem her:

Ryzen 3000-processorerne (med undtagelse af Ryzen 9 3950x) lander på hylderne den 7. juli. Ryzen 9 3950x ankommer først engang i september.

Billede og kilder: PCPartPicker, Guru3d, TechPowerUp

Powered by Froala Editor