Flere PlayStation titler finder vej til PC

sony-playstation
Sony har nu officielt bekræftet at vi kan se frem til flere af deres first-party titler på PC. Så Horrizon Zero Dawn var bestemt ikke det sidste spil i den udvikling.

Vi har set et par spil allerede, der har fundet vej fra den ellers eksklusive PlayStation platform over til PC. Senest var det med Horrizon Zero Dawn, som vi også tog et kig på her på Tweak. 

Læs vores anmeldelse af Horrizon Zero Dawn til PC

Umiddelbart har det været en god succes for Sony at bryde deres eksklusivitet, og tilbyde noget af deres spilkatalog til PC brugerne. I den seneste finansielle rapport kommer det nu fra Sony selv, at det er en trend de vil fortsætte med. 

horizon-zero-dawn.jpg

“SIE aims to achieve robust revenue growth by accelerating the virtuous cycle that has been established for the PlayStation Platform. This entails increasing active users and play time, enhancing network services and reinforcing content IP so that consumers select PlayStation as their platform of choice. Targeted outcomes include growth in active users, stronger retention and a shorter cash conversion cycle, from which expanded cash flow can be expected. We will explore expanding our first-party titles to the PC platform, in order to promote further growth in our profitability.”

Der er endnu ikke nogen meldinger om hvilke spil, som vi kan forvente at se på PC. Der har dog være en del rygter i omløb. Der er en del gode spil i Sonys bagkatalog, som ville gøre det godt hvis de fandt vej til PC. 

The-Last-Of-Us-Part-2.jpg

Specielt spil som God of War og naturligvis The Last of Us, men også en serie som Uncharted. I forhold til netop The Last of Us, så fik rygterne på den front lidt mere liv i starten af året, da udvikleren Naughty Dog søgte nye medarbejdere. Det skulle være med erfaring inden for DX12, Vulcan og Nvidia grafikkort. Efter sigende skulle det være til et projekt netop i forbindelse med The Last of Us 2. Med de kvalifikationer lugter det MEGET af en PC port. 

Læs vores anmeldelse af The Last of Us 2.