Ninja har allerede en million abonnenter på Mixer

dims (3)
Det var hurtigt. Tyler Blevins, bedre kendt som sit kaldenavn "Ninja", har allerede samlet en million abonnenter på Mixer.


Allerede få dage efter vi omtalte Ninja dropper Twitch til fordel for Mixer, viser Tyler han ikke kun er populær på Twitch. Med teksten; "Thank you for all the incredible support" via hans Twitter profil samt "I haven't felt this good in a long time" viser Ninja endnu en gang en imponerende bedrift i betragtning af, at Mixer er mindre end Twitch, og Tyler annoncerede kun sin eksklusivitet i sidste uge.

Foreløbig kan enhver få et gratis abonnement på en måned på Ninja's kanal. Efter den 30. september skal fans dog betale et gebyr - sandsynligvis $ 5,99 – for subscriber goder som custom emotes og reklamefrihed.

Den rigtige test af ninja's popularitet vil komme i efteråret. Hvis en million mennesker begynder at betale for et kanalabonnement, vil det vil tydeligt bevise, at han har lavet det rigtige skift fra Twitch til fordel for Mixer, og er i stand til at skabe et publikum på andre platforme end Twitch.For Microsoft viser det i mellemtiden, at det var umagen værd at underskrive Ninja for rygtet $ 50 millioner. Det vil tiltrække flere content creators og potentielt afværge konkurrencen fra websteder som YouTube, der arbejder på Google Stadia streaming.


Kilde & Billeder
Ninja