Lego internationale rumstation frigives 1. februar

B850A8D8-ED55-4E14-9BED0D9DBC0626B4_source
Den internationale rumstation fra Lego bestående af 864 dele koster 549,00 kroner, når virksomheden frigiver den 1. februar. Sættet kommer på marledet udsprunget fra en konkurrence, Lego afhold


Sættet kommer på markedet udsprunget fra en konkurrence, Lego afholdt sidste år for 10-årsdagen for sit Idé-program. Programmet giver fans mulighed for at indsende koncepter, de gerne vil se virksomheden fremstille og sælge. Med 10.438 stemmer vandt denne model 45,6 procent af afgivne stemmer. 

Lego konsulterede endda med NASA for at få alle detaljerne helt på plads. Takket være Idé-programmet har Hvis du er fan af den internationale rumstation, vil du elske denne nyhed. Et nyt sæt fra Lego vil snart ære den internationale rumstation og give dig mulighed for stolt at vise den i dit hjem.

Lego internationale rumstation.JPG

internationale rumstation lego.jpg

NASA og Lego været hyppige samarbejdspartnere. I 2017 frigav Lego to NASA-inspirerede sæt, en replika af Saturn V-raketten og nogle andre modeller til ære for rumfartsbureauets tidlige kvindelige pionerer. For nylig hjalp NASA Lego med en månelandingssæt for at ære 50-årsdagen for Apollo 11-missionen. Nu er turen så kommet til ISS.

Legetøj for voksne og barnlige sjæle.


Source & Image credit:

Lego