Apple AirPods Pro 2 lanceres i 2022

Apple AirPods Pro 2 2022
Der har været rygter om, at vi muligvis vil præsenteres fore nye Apple AirPods Pro 2 inden årets udgang, men nye informationer peger nu i en anden retning. Det ser ud til, at vi muligvis bliver nødt til at vente 2022 på deres lancering.

Nyheden om en AirPods Pro 2 i 2022, kommer fra Apples analytiker Ming-Chi Kuo, der har afsløret, at Apple planlægger at lancere disse nye hovedtelefoner næste år.

De originale AirPods Pro-hovedtelefoner blev lanceret i oktober 2019, så vi forventede at se en ny version af hovedtelefonerne inden udgangen af 2021.

De nye Pro-øretelefoner forventes at få en række opgraderinger i forhold til den nuværende model, dette vil tilsyneladende omfatte nogle nye bevægelsessensorer, der kan bruges med fitnesssporing. Vi antager, at dette ville være tilfældet i samhør med fitnesssporingsfunktionerne på iPhone, Apple Watch og selvfølgelig Apple Fitness +.

Læs også: AirPods Max vs AirPods Pro: Hvad skal du vælge?

Det er endnu ikke klart, om Apple har til hensigt at ændre designet på den nye AirPods Pro 2 i forhold til den nuværende model. Det bliver interessant at finde ud af præcis, hvad de har planlagt. Rygter peger i retning af, at de overvejer et lignende design til de nyligt lancerede Beats Studio Buds-hovedtelefoner.

Så snart vi får nogle detaljer om, nøjagtigt hvornår anden generation AirPods Pro lanceres, og også detaljer om ændringerne, giver vi dig besked.

 

Kilde MacRumors, Apple

Vores partnere