Lækkede fotos afslører tredje generation AirPods

teedje generation AirPods
Apple lancerer sandsynligvis ikke sin tredje generation af AirPods før om et par måneder, men takket være et nyt leak, har allerede fået en idé om, hvordan de vil se ud. Et nyt leak fra det kinesiske websted 52audio, har offentliggjort flere fotos, der hævder at være næste version af Apples trådløse øretelefoner.

Ifølge billederne er hovedtelefonerne både større og rundere, hvilket gør de minder minder om AirPods Pro. Sammenlignet med den nuværende model er "stængerne" også kortere, hvilket sandsynligvis vil behage mange brugere.

Læs også: AirPods Max vs AirPods Pro: Hvad skal du vælge?

En røntgenbillede viser, at Apple ser ud til at have fundet plads til det meste af det, der findes i AirPods Pro, på trods af den mere begrænsede plads i AirPods. Imidlertid synes understøttelse af aktiv støjreduktion at mangle, hvilket er i tråd med tidligere rygter.

new_airpods_52audio3_thumb.webp

Med hensyn til opladningsetuiet er det mindre end den nuværende version, men formen er stadig en kende mere kvadratisk end det tilsvarende for AirPods Pro.

new_airpods_52audio_thumb800.webp

Apple er vært for en begivenhed tirsdag, men de fleste indikationer peger på, at lanceringen af tredje generation AirPods bliver forsinket til foråret.


Source & Image credit:

Apple, 52audio