Wavell lancerer Wavell Light

Design uden navn (20)
Hvis du gerne vil med på True Wireless bølgen men har svært ved de "store" in-ear headsets så har Wavell måske svaret med deres nye Wavell Light.

Vi har tidligere set på både trådløse højttalere og headset fra det lille danske brand Wavell. Den lille virksomhed, med lydnørderne Hjalmar, Casper og Emil i front, har netop lanceret deres nye Wavell Light headset der, som navnet antyder, sigter efter at være et lettere alternativ til de større in-ear headsets der findes på markedet. 

Nu skal "stor" naturligvis tages med et gran salt, for selv de store på markedet, er som regel ret små alt andet lige. De kan dog alligevel godt være store nok til, at visse brugere finder det problematisk at bruge dem. 


Derfor kan en lettere mulighed være en fordel, og det er netop det som har været kodeordet i udviklingen af Wavell Light. 

”Målet hos os er altid at forbedre vores komponenter, sådan at vores kunder altid vil få de bedste høretelefoner, der passer lige præcis til dem.” fortæller founder Hjalmar Kærn. Og det er ikke fordi, dét ønske nødvendigvis er så meget anderledes end alle de andre i branchen, men mindsettet er. ”Vi oplever, at andre udbydere typisk går efter the bigger, the better, hvor der bare tilføjes en masse features i komponenterne. Hos Wavell ser vi, at bigger ikke altid er bedre for in-ears høretelefoner” fortsætter han. 

Gennem feedback fra bl.a. deres højtelskede mødre, fandt Wavell holdet et hul på markedet. Mødrene kunne fortælle, at størrelsen på in-ears høretelefonerne var et problem og derfor gav et mindre godt fit i øret.

DSC01750.jpg

Målet var derfor at skabe et headset med gode features, men i en meget lille pakke. Det betyder, at de nye Wavell Ligh kommer ind med en vægt på kun tre gram. 

Hellere lille og charmerende end stor og irriterende er altså motto’et for Wavell Light, hvor en mindre størrelse ikke betyder mindre kvalitet. ”Det er en kraftfuld trådløs in-ear høretelefon med imponerende lyd og ANC/Transparency i samme kvalitet, som du allerede kender fra Wavell - nu i mikroformat.” fortæller Emil.

Wavell Light er i handelen nu så de kan nå med på ønskelisten til jul. 

Vores partnere