Om Corsair.

Corsair er en amerikansk hardwareproducent med hovedkontor i Fremont, Californien. Virksomheden blev stiftet i 1994 og voksede fra en mindre virksomhed, der primært fokuserede pĂĄ udvikling og produktion af højtydende DRAM, til en af verdens førende udbydere af gamerfokuserede hardwareprodukter i høj kvalitet. Corsair tilbyder deres kunder produkter som kabinetter, kølere og perifere enheder som tastatur og mus. Corsair udvikler et bredt sortiment af hardwareprodukter til gamere, entusiaster og e-sports atleter, herunder mekaniske tastaturer, computermus og trĂĄdløse headsets. 


Corsair bestræber sig på at udvikle produkter med et innovativt design og avancerede funktioner. Corsairs produkter har vundet adskillige medie- og industripriser, og de har et godt ry i hardware branchen. Corsairs teknologier er udviklet af et team, dedikeret til at fremstille gode produkter som de selv ønsker at bruge.


Corsairs's produktlinje.

Corsairs's produktlinje spænder over alt fra "entry level" budget venlige komponenter, til premium højtydende hardware komponenter. På tværs af hele Corsairs produktlinje kan det ses, at de både lægger fokus på det æstetiske design og en høj ydeevne. Corsair bestræber sig på at forbedre deres produkter for hver ny generation af udgivelser.


I 2018 erhvervede Corsair firmaet Elgato, en stor leverandør af hardware og software designet til indholdsskabere. Med årtiers erfaring med videoteknologi har Elgato-ingeniører fremstillet premium capture-kort, kontrollere og tilbehør, der gør enhver person i stand til at producere professionelt indhold til verdensomspændende målgrupper på Twitch, YouTube, Mixer og Facebook. Sammen tilbyder Corsair og Elgato en omfattende vifte af banebrydende produkter til både spillere og indholdsskabere.